Promovare şi cooperare economică

Manifestări expoziţionale

ROMEXPO S.A. este liderul industriei romaneşti de târguri si expoziţii, îmbinând tradiţia cu experienţa si calitatea de nivel internaţional, toate in beneficiul expozanţilor si vizitatorilor specialişti care, an de an, confirma buna reputaţie a firmei.

ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan internaţional, fiind membru cu drepturi depline al Asociaţiei Mondiale a Industriei de Expoziţii - UFI, al Alianţei Târgurilor din Europa Centrala - CEFA, al Uniunii Internaţionale de Raportare a Statisticilor Expoziţiilor - CENTREX, al Asociaţiei Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa - EURASCO si membru fondator al Asociaţiei Organizatorilor de Târguri si Expoziţii din România - ASOEXPO.

Societatea dispune de propriul sau centru de expoziţii, denumit Centrul Expoziţional ROMEXPO, care se întinde pe o suprafaţa totala de 100.000 mp.

Din 1991, strategia de dezvoltare a societăţii ROMEXPO S.A. s-a concentrat pe trei direcţii prioritare: modernizare, diversificare si specializare, toate acestea intr-un efort de creştere substanţiala a calităţii serviciilor atât pentru expozanţi cat si pentru vizitatorii specialişti, din ce in ce mai exigenţi.

ROMEXPO S.A. oferă partenerilor săi o gama completa de servicii, variante si soluţii menite sa satisfacă orice cerinţe, de la cele uzuale, la cele cu înalt grad de complexitate, care imprima unui târg sau expoziţie o nota distincta de eleganta si personalitate.

ROMEXPO S.A. organizează anual peste 40 de târguri, expoziţii si saloane comerciale cu participare internaţionala, in marea lor majoritate manifestări specializate, care reprezintă factori importanţi ai accelerării proceselor complexe de restructurare a economiei naţionale, de dezvoltare si modernizare a infrastructurii, de retehnologizare a ramurilor industriale, de sprijinire a informatizării activităţilor economico-sociale etc.

Vor fi extinse relaţiile de colaborare internaţionala ale ROMEXPO S.A. prin încheierea de noi acorduri de cooperare cu organizatori reputaţi de târguri si expoziţii din străinătate, dezvoltând, pe noi coordonate, colaborările deja perfectate cu astfel de parteneri din lumea întreaga.

Vizitaţi site-ul oficial al Romexpo

Republica Albania – Risc seismic

26.11.2019

Tip: Atenţionare de călătorie Data: 26.11.2019 Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află,…

România continuă acordarea asistenței umanitare Albaniei

01.12.2019

România continuă demersurile de acordare a asistenței umanitare Albaniei, grav afectată de cutremur, implicându-se activ în demersul…

Echipa de salvare-căutare din cadrul MAI, trimisă de România în Albania, și-a îndeplinit misiunea și se întoarce în țară

30.11.2019

Echipa de salvare-căutare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, trimisă de România în Albania, și-a îndeplinit misiunea și se…

Echipa RO-USAR a început operațiunile de salvare-căutare în Albania

27.11.2019

Imediat după aterizarea pe teritoriul Albaniei, echipa RO-USAR s-a instalat în incinta unei baze navale din orașul Durres. Ulterior,…