AMBASADA E RUMANISË
në Republikën e Shqipërisë

Home

Pritja e organizuar për të shënuar fundin e Presidencës rumune të Këshillit të Bashkimit Evropian

Në datën 22 korrik 2019, në Hotel Rogner në Tiranë, në vazhdim të aktivitetit të prezantimit të rezultateve të arritura gjatë mbajtjes së Presidencës së Këshillit të Bashkimit Evropian nga ana e Rumanisë, mbajtur në datën 12 korrik 2019, në bashkëpunim me Delegacionin e Bashkimit Evropian, në Shtëpine e Evropës, Ambasada e Rumanisë në Tiranë organizoi një Pritje për të shënuar fundin e Presidencës së parë rumune të Këshillit të BE-së.

Pas fjalimit të hapjes vijoi një ceremoni për dhënien nga ana e Ambasadorit të Rumanisë të simbolit të Presidencës rumune të Këshillit të Bashkimit Evropian në të cilën u evidentuan personat të cilët mbështetën dhe kontribuan gjatë këtij semestri për mirë organizimin, zhvillimin dhe promovimin e aktiviteteve të Ambasadës.

Ishin të pranishëm anëtarë të fuashës politike, diplomatike, kulturore, akademike, biznesit, qeverisjes lokale, mediave shqiptare dhe komunitetit arumun.

Galeri Foto

Rumania vazhdon të ofrojë ndihmë humanitare për Shqipërinë

12/01/19

Rumania vazhdon ndihmën humanitare për Shqipërinë të prekur rëndë nga tërmeti, duke u përfshirë në mënyrë aktive në përpjekjet e…

Ekipi i shpëtim-kërkimit i Ministrisë të Punëve të Brendshme, dërguar nga Rumania në Shqipëri, përfundoi misionin dhe kthehet në vend

11/30/19

Ekipi i kërkim-shpëtimit nga Ministria e Punëve të Brendshme, dërguar nga Rumania në Shqipëri, ka përmbushur misionin e tij dhe kthehet në…

Ekipi RO-USAR ka filluar operacionin e kërkimit-shpëtimit në Shqipëri

11/27/19

Menjëherë pas zbarkimit në Shqipëri, ekipi RO-USAR u vendos në një bazë detare në qytetin e Durrësit. Më pas, duke filluar nga ora…

Mesazh ngushëllimi nga Ministri i Punëve të Jashtme Bogdan Aurescu drejtuar homologut të tij shqiptar Gent Cakaj

11/26/19

Komunikatë për shtyp Gjatë ditës së sotme ministri Bogdan Aurescu i ka drejtuar një mesazh ngushëllimi ministrit në detyrë për Evropën…

Mesazh ngushëllimi dërguar nga Presidenti i Rumanisë, Klaus Iohannis, Presidentit të Republikës së Shqipërisë, zotit Ilir Meta

11/26/19

Komunikate për shtyp Presidenti i Rumanisë, zoti Klaus Iohannis, dërgoi, ditën e martë, 26 nëntor, një mesazh ngushëllimi, Presidentit të …