AMBASADA E RUMANISË
në Republikën e Shqipërisë

Home

Ekipi i Ambasadës

Znj. Cristina Halacu-Nicon – Ministër Këshilltar

Zv/Ambasadore

Telefon: 00355-4-230.31.34
e-mail: cristina.halacu-nicon@mae.ro  

 

Z. Dan Mănescu - Këshilltar

Çështje Politike Dypalëshe, Rajonale dhe Ndërkombëtare

Telefon: 00355-4-230.31.34
e-mail:  dan.manescu@mae.ro

 

 

Znj. Patricia Răduț - Ministër Këshilltar

Zyra e Promovimit Ekonomik

Telefon: 00355-4-236.75.19

e-mail: economic.tirana@dce.gov.ro

 

 

Kolonel Florin Țuțuianu

Zyra i Atasheut, Ushtarak, Ajroor dhe Detar 

Telefon: 00355-4-230.31.35
e-mail: ro.mil.at@adanet.com.al

 

 

Znj. Cristina Tudose

Kompartimenti i Sekretarisë-Kontabilitetit

Telefon: 00355-4-230.31.34
Fax: 00355-4-230.31.34
e-mail: tirana@mae.ro

 

Z. Constantin Tudose- Administrator

Kompartimenti Teknik-Administrativ

Telefon: 00355-4-230.31.34
Fax: 00355-4-230.31.34
e-mail: tirana@mae.ro

 

Rumania vazhdon të ofrojë ndihmë humanitare për Shqipërinë

12/01/19

Rumania vazhdon ndihmën humanitare për Shqipërinë të prekur rëndë nga tërmeti, duke u përfshirë në mënyrë aktive në përpjekjet e…

Ekipi i shpëtim-kërkimit i Ministrisë të Punëve të Brendshme, dërguar nga Rumania në Shqipëri, përfundoi misionin dhe kthehet në vend

11/30/19

Ekipi i kërkim-shpëtimit nga Ministria e Punëve të Brendshme, dërguar nga Rumania në Shqipëri, ka përmbushur misionin e tij dhe kthehet në…

Ekipi RO-USAR ka filluar operacionin e kërkimit-shpëtimit në Shqipëri

11/27/19

Menjëherë pas zbarkimit në Shqipëri, ekipi RO-USAR u vendos në një bazë detare në qytetin e Durrësit. Më pas, duke filluar nga ora…

Mesazh ngushëllimi nga Ministri i Punëve të Jashtme Bogdan Aurescu drejtuar homologut të tij shqiptar Gent Cakaj

11/26/19

Komunikatë për shtyp Gjatë ditës së sotme ministri Bogdan Aurescu i ka drejtuar një mesazh ngushëllimi ministrit në detyrë për Evropën…

Mesazh ngushëllimi dërguar nga Presidenti i Rumanisë, Klaus Iohannis, Presidentit të Republikës së Shqipërisë, zotit Ilir Meta

11/26/19

Komunikate për shtyp Presidenti i Rumanisë, zoti Klaus Iohannis, dërgoi, ditën e martë, 26 nëntor, një mesazh ngushëllimi, Presidentit të …